Thema-avond
Elke laatste vrijdag van de maand organiseren we een thema-avond.
Volgende avond op 30 mei : Moqueca de bahia
Meer infoMaandag 19 mei | € 16,00 |
---|---|
Reepjes rundvlees met asperges en kerrie |
|
Dinsdag 20 mei | € 16,00 |
Pure varkenshaas, , sjalottensaus, salade, frietjes |
|
Donderdag 22 mei | € 16,00 |
Gevulde paprika, rijst |
|
Vrijdag 23 mei | € 16,00 |
Victoriabaars, Vermouthsaus |
Vanaf 3 mei | |
---|---|
* APERITIEF * | |
Malibu Sunrise | € 9,50 |
* VOORGERECHTEN * | |
Asperges op Vlaamse wijze | € 19,00 |
Tartaar van 2 zalmen en avocado | € 19,00 |
Cassolette van slakken met pestoroomsaus | € 16,00 |
* HOOFDGERECHTEN * | |
Geroosterde zalmfilet, duo van asperges | € 28,00 |
Ouderwetse kalfsvleesblanquette, rijst | € 27,00 |
Geflambeerde paardenfilet pure, 3 pepperaus, frieten | € 34,00 |
Toast met zalm | € 19,00 |
---|---|
Grijze garnaalkroket(ten) | € 20,00 |
Oude Brugse kaas kroket(ten) | € 18,00 |
Duo van garnaalkroket en kaaskroket | € 19,00 |
Rundscarpaccio | € 18,00 |
Scampi's met look | € 18,00 |
Scampi's | € 19,00 |
Pastis of Diabolo of Martini |
Supreme van kip en sla | € 21,00 |
---|---|
Huisbereide rundstartaar | € 22,00 |
Huisbereide Italiaanse Rundstartaar | € 24,00 |
Rumsteak 250g | € 24,00 |
Pure varkenshaas met pistachenoten | € 24,00 |
Gegrilde Ierse Entrecôte 350g | € 35,00 |
Komoburger | € 24,00 |
Balletjes in tomatensauce | € 19,00 |
ONZE SAUZEN | € 4,00 |
Béarnaise / Peperroom / Archiduc / Roquefort / Chef / Komobine |
Sliptongetjes & seizoengroeten | € 29,00 |
---|---|
Zalm met bearnaisesauce | € 27,00 |
Gebraden kabeljauwfilet, Chablissaus, groentebouquetière | € 32,00 |
Vegetarien Lasagne | € 19,00 |
---|---|
Salade Komobine | € 25,00 |
Kip / scampi / gerookte zalm |
|
Vegetarian burger | € 21,00 |
Huisbereide rundstartaar | € 13,00 |
---|---|
Kipfilet, compote, frietjes | € 13,00 |
Mini steak | € 14,00 |
Spaghetti bolo | € 13,00 |
Spaghetti hesp-kaas | € 13,00 |
Balletjes in tomatensaus | € 13,00 |