Menu
DAGSCHOTEL (MIDDAG)
Maandag 22 april | € 14,00 |
---|---|
Duo van bloedworstjes, huisgemaakte compote, aardappelpuree | |
Donderdag 25 april | € 14,00 |
Cordon bleu, sauce archiduc, crozet | |
Vrijdag 26 april | € 14,00 |
Heekfilet, Grand Marnier mandarijnsaus, pommes duchesses |
SUGGESTIES
Vanaf 04 april | |
---|---|
* APERITIEF * | |
Bellini | € 8,00 |
* VOORGERECHTEN * | |
Sint-jakobsschelpen op een bedje van prei | € 24,00 |
Avocadopuree, gerookte zalm en kruidenkaas | € 19,00 |
Gefrituurde camembert, coulis van rode vruchten | € 13,00 |
* HOOFDGERECHTEN * | |
Vol au vent, frietjes | € 24,00 |
Kalfskotelet (côte de veau) forestière, pomme Duchesse | € 34,00 |
Paling in ’t groen, frietjes | € 36,00 |
ONZE VOORGERECHTEN
Zalmgravlax (gemarineerd) | € 18,00 |
---|---|
Grijze garnaalkroket(ten) | € 16,00 |
Oude Brugse kaas kroket(ten) | € 14,00 |
Duo van garnaalkroket en kaaskroket | € 15,00 |
Rundscarpaccio | € 15,00 |
Scampi's met look | € 17,00 |
Scampi's | € 18,00 |
Pastis of Diabolo of Martini | |
Toast met Zalm | € 18,00 |
ONZE VLEESGERECHTEN
Kip en salade | € 16,00 |
---|---|
Huisbereide rundstartaar | € 19,00 |
Huisbereide Italiaanse Rundstartaar | € 21,00 |
Rumsteak 250g | € 24,00 |
Pure varkenshaas met pistachenoten | € 18,00 |
Gegrilde Ierse Entrecôte 350g | € 33,00 |
Komoburger | € 18,00 |
rucola / gebakken uitjes / zongedroogde tomaatjes / cheddar / huissaus | |
ONZE SAUZEN | € 4,00 |
Béarnaise / Peperroom / Archiduc / Roquefort / Chef / Komobine |
ONZE VISGERECHTEN
Sliptongetjes & seizoengroeten | € 29,00 |
---|---|
Zalm met bearnaisesauce | € 26,00 |
Rug van kabeljauw | € 28,00 |
SALADES & VOOR VEGETARIÊRS
Vegetarien Lasagne | € 19,00 |
---|---|
Salade Komobine | € 25,00 |
Kip / scampi / gerookte zalm / tomaten / croutons / komkommers | |
Vegetarian burger | € 19,00 |
KINDERMENU
Kip | € 10,00 |
---|---|
Mini steak | € 12,00 |
Spaghetti | € 12,00 |
Bolognaise of Carbonarra | |
Huisbereide rundstartaar | € 11,00 |