Menu
DAGSCHOTEL (MIDDAG)
Maandag 10 februari | € 16,00 |
---|---|
Mixed gril, salade, frietjes |
|
Donderdag 13 februari | € 16,00 |
Gevulde tomaat, rijst |
|
Vrijdag 14 februari | € 16,00 |
Vol au vent van vis, kroketten |
SUGGESTIES
Vanaf 9 januari | |
---|---|
* APERITIEF * | |
Negroni Sbagliato | € 9,00 |
* VOORGERECHTEN * | |
Scampi rode curry kroketten | € 18,00 |
Toast met bospaddenstoelen | € 18,00 |
Hertencarpaccio met fruitige aroma’s | € 21,00 |
* HOOFDGERECHTEN * | |
Raclettebord, gepofte aardappel | € 22,00 |
Gebakken kabeljauw Oostendse wijze, puree | € 34,00 |
Vlaamse stoofvlees, frieten | € 24,00 |
Zuurkoolstamppot 5 vlezen Royal, puree | € 28,00 |
ONZE VOORGERECHTEN
Zalmgravlax (gemarineerd) | € 19,00 |
---|---|
Grijze garnaalkroket(ten) | € 18,00 |
Oude Brugse kaas kroket(ten) | € 16,00 |
Duo van garnaalkroket en kaaskroket | € 17,00 |
Rundscarpaccio | € 16,00 |
Scampi's met look | € 18,00 |
Scampi's | € 19,00 |
Pastis of Diabolo of Martini |
|
Toast met Zalm | € 19,00 |
ONZE VLEESGERECHTEN
Kip en salade | € 16,00 |
---|---|
Huisbereide rundstartaar | € 20,00 |
Huisbereide Italiaanse Rundstartaar | € 22,00 |
Rumsteak 250g | € 24,00 |
Pure varkenshaas met pistachenoten | € 19,00 |
Gegrilde Ierse Entrecôte 350g | € 35,00 |
Komoburger | € 21,00 |
rucola / gebakken uitjes / zongedroogde tomaatjes / cheddar / huissaus |
|
ONZE SAUZEN | € 4,00 |
Béarnaise / Peperroom / Archiduc / Roquefort / Chef / Komobine |
ONZE VISGERECHTEN
Sliptongetjes & seizoengroeten | € 29,00 |
---|---|
Zalm met bearnaisesauce | € 27,00 |
Rug van kabeljauw | € 29,00 |
SALADES & VOOR VEGETARIÊRS
Vegetarien Lasagne | € 19,00 |
---|---|
Salade Komobine | € 25,00 |
Kip / scampi / gerookte zalm / tomaten / croutons / komkommers |
|
Vegetarian burger | € 21,00 |
KINDERMENU
Huisbereide rundstartaar | € 12,00 |
---|---|
Kip | € 12,00 |
Mini steak | € 14,00 |
Spaghetti bolo | € 12,00 |
Spaghetti carbonara | € 14,00 |
